mscorzine

Janitor
Phone: 01656 214800 01656 214*** show

Kuinka pelaat Texas Hold’emia?

Loput pelaajat paljastavat kätensä ja pelaaja, jolla on paras viiden kortin pokerikäsi, https://fi.poker-4all.com voittaa potin Neljäs yhteisökortti, jota kutsutaan nimellä “kierros”, sijoitetaan kasvot ylöspäin ja sen jälkeen kolmas panostuskierros. Lopuksi viides ja viimeinen yhteisö kortti “joki” asetetaan kasvotusten ja neljäs ja viimeinen panostuskierros tapahtuu. Tiedän, että minun on oltava aggressiivisempi pelissäni ja panostettava enemmän, kun olen edellä, tai olen pian huonossa paikassa.

Kuitenkin minulla ei ole koskaan ollut kurinalaisuutta tehdä tätä, ja olen vain imemässä. Tässä on mitä tiedän holdemista juuri nyt: Se on päätösten tekemistä ja intuition käyttöä joka hetki. Koska tiedän, että he saivat arvoa niiden valikoimasta, teen pienemmän korotuksen odotellessa korotusta. En lyö vetoa heti, koska se olisi merkki aggressiivisuudesta, että en välitä taittamalla enemmän käsiä kuin pelaan. Pelaan kättä, olen aina kiinnostunut, jos ne limpaavat (mikä on signaali, että voit tarkistaa ja katsoa).

Sen sijaan ajattelen seuraavaa kättä, jonka he voisivat lyödä asin kanssa, mikä yleensä tarkoittaa, että heillä on arvokkaita käsiä. Jos pelissä on pieni blind, potin koko määräytyy käden koon mukaan. 1 ilman rajoja pelissä potin koko määräytyy käden koon mukaan. Pienin potin koko 10 Big Blind No Limit -pelissä on 1000 ja vähimmäispotin koko on 1. Pienin potin koko 1 ei-raja-pokeripelissä on asetettu 1000:een ja vähimmäispotin koko on asetettu 1:een.

Maksimi potin koko 10 no limit -pelissä on 100 000 ja minimi potin koko on 10. 6/8 on aggressiivinen peli, mikä tarkoittaa, että se ei välttämättä ole peli, jota haluat pelata, jos olet uusi pokeri. Kuitenkin, jos haluat kilpailla korkean aggressiivisuuden kanssa, 6/8 on hyvä valinta sinulle. 5) Sinun tulisi pystyä nostamaan suurilla käsillä ja / tai pienillä käsillä. 2) Et välttämättä bluffaisi aina heikoilla käsillä, haluat ehkä olla konservatiivisempi riippuen potin tyypistä ja muiden pelaajien tyypistä.

Yleensä on järkevää bluffata (heikkojen käsien tapauksessa), mutta tämä ei ole kovin luonnollista. 1) Et aina menisi arvokäsineitä vastaan arvoa vastaan (esim. Pidän ideoista #3, #4, #5 (erityisesti viides), mutta kysyn #2 perustuen siihen, miten olen oppinut pelin. 3) Et pelkää nostaa heikkoja käsiä tehdä lauta “ystävällisempi” (jos sovellettavissa). Tiedän myös, että se riippuu paljon siitä, miten haluat oppia sen. 4) Sinun pitäisi pystyä soittamaan (riippuen tilanteesta).

Teet suuren panoksen ja toivot, että muut pelaajat tarkistavat sinut takaisin, joten sinulla on arvoa myös heille. Bet raise – Vedonkorotus on aggressiivinen tarkistuskorotuksen muoto. Vaikka olet oikeassa, ei ole paljon, mitä voit todella tehdä tästä asemasta, varsinkin jos olet tarkistettu. Sinun on ymmärrettävä, että pokeri ei ole huono käsi. Bluffata kädellä kuten AA tai KK ei ole vain hyvä käsi, se on hyvä käsi bluffata.

Location

No properties found

Be the first to review “mscorzine”

Rating